otrdiena, 2011. gada 4. janvāris

Izgatavoju pats ar savām rokām!





Sveiki!

Es izgatavoju guļbaļķu tipa mēbeles gan lielajiem, gan mazajiem.
Šīs dārza mēbeles tiek gatavotas no apses.Mans internetveikals http://internetveikals.vijupi.lv

Kapēc tieši to Es daru?

Sēdēju un domāju,vai nu jābrauc prom uz ārzemēm meklēt darbs, vai jāuzsāk pašam sava uzņēmējdarbība. Un tā Es nosvēros uz uzņēmējdarbības. Protams Esmu jau strādājis Norvēģijā , Zviedrijā par guļbūves māju celtnieku.neliela pieredze ir tajā jomā.

Kā Es sāku?

2010 gadā es uzrakstīju mazu projektu, pareizāk bija iespēja uzrakstīt projektu par ļoti mazu summu, max 210 LVL. Projekta ietvaros iegādājos elektrisko ķēdes zāģi "Makita", un fleksi "Makita", jeb (elektriskā leņķa slīpmašīna)

"Makita"firma kā tāda ir viena no labākajām, Esmu jau pārbaudījis,iet ilgāk par 5 minūtēm.Biju nopircis vienu fleksi par 14 LVL nezināmas izcelsmes ,ieslēdzu un paslīpēju 5 minūtes un nodega, pēc tam izmetu. Tā kā iesaku nepirkt lētos flekšus no 14 LVL- 20LVL. Es savu pirku pa 53 LVL un ir tā vērts.Nē nu protams veikalā Jums mēģinās iestāstīt, ka mājas apstākļiem pilnīgi pietiek ar 14 LVL vērtu fleksi.Es kā muļķis tam noticēju.

Elektrisko ķēdes zāģi izvēlējos tapēc ,ka ar to var strādāt telpās,nav dūmu.Sākumā Es aizņēmos motorzāģi ,kad nebija šī.Nu tad bija 10 min pazāģē un 20 min sēdi ārā elpojot svaigu gaisu, Vasarā jau labi zāģē ārā, bet ziemā???


Šis sols ir paredzēts bērniem .Cena no 25 LVL - 30 LVL.



Šīs ir tipisks dārza sols. Cena no 70 LVL- 100 LVL.



Dārza komplekts. Cena no 400LVL- 500LVL

Par tām cenām jau varam daudz runāt un strīdēties.Es jau ar sākumā domāju ,kas tad tur atdošu komplektu pa 100 LVL. bet tagad, kad esmu komplektu uztaisījis, saprotu ,ka man tas neatmaksājas,rēķini 1) mežā koka nozāģēšana
2)koka atvešana
3)koka nomizošana
4)koka žāvēšana
5)Koka izzāģēšana
6)Koka slīpēšana ar rupjo smilšpapīru
7)koka slīpēšana ar smalko smilšpapīru
8)tapošana
9)krāsošana ja pircējs nevēlas pats nokrāsot savā krāsā
10)piegāde

Tapošana.

Visas šādas mēbeles tiek tapotas, Tapošana paredzēta ,lai saturētu solu vai galdu kopā savādāk izjuks,izies no savas vietas.
Vislabāk tapot ,tad kad solam apaļkoki ir piezāģēti un noslīpētit un salikts kopā,iedzenat uzreiz tapas,savādāk ja 100 reizes viņu kustināsī ,cilāsit beigās izies no savas vietas.tapas Es nopērku kādā būvmateriālu veikalā. Ļoti labas tapas ir birstes kāti no 28mm-30mm, šādm solam un galdam pilnīgi pietiek. Ir vajadzīgs koka urbis 28mm vai 30mm diametrā, garums pilnīgi pietiek 25 cm.Ja Jums nav pietiekoši liels koka urbis, tad var to tapu drusciņ pieslīpēt ar fleksi,tikai vienmērīgi.Un galvenais nedzeniet tapu ,kas ir lielāka par izurbto caurumu,Jūsu sols pārplīsīs!!!
Ja ir jatapo galds, tad labak ir izmantot vitnstienus,savadak zustot koks staiga,ja ir tikai tapa iedzita,tad ik pa laikam ir nepieciesams kuvalda amurs.

Es interneta atradu projektus un planus,kas saistits ar koka konstrukcijam,tur ir sakot no mebelem lidz suna budam!!!Click Here!

Dekoratīvas sēnes dārzam, izgatavotas no priedes, izmantojams kā dekors vai arī kā soliņš!
Koka sēne dekoratīva sēne dārza sēne

Dekoratīvas dārza sēne koka sēnes

Rotaļu laukums bērniem, jauniešiem. Atrodas Ādažu novada Kadagā.
rotaļu laukums bērniem bērnu rotaļu laukums atrakcijas bērniem koka rotaļu laukums

rotaļu laukums bērniem bērnu rotaļu laukums atrakcijas bērniem koka rotaļu laukums

rotaļu laukums bērniem bērnu rotaļu laukums atrakcijas bērniem koka rotaļu laukums

rotaļu laukums bērniem bērnu rotaļu laukums atrakcijas bērniem koka rotaļu laukums

rotaļu laukums bērniem bērnu rotaļu laukums atrakcijas bērniem koka rotaļu laukums
Atkritumu urna,ierakta zemē!
Atkritumu urna koka urna miskaste koka miskaste

 
Gaidu Jūsu komentārus,ieteikumus,pasūtījumus.

5 komentāri:

  1. jaa interesanti un kadas krasas izmanto apdarei?

    AtbildētDzēst
  2. Apdarei lietoju PINOTEX antiseptiķus.

    AtbildētDzēst
  3. Atbildes
    1. Mans tel.nr 28388956, e pasts- jbrencis@gmail.com
      http://internetveikals.vijupi.lv/

      Dzēst
  4. Benjamiņa kungs pārsniedza viņu prasības, lai palīdzētu man ar aizdevumu, kuru es izmantoju, lai paplašinātu savu aptieku biznesu. Viņi bija draudzīgi, profesionāli un absolūti dārgakmeņi, ar kuriem strādāt. Es ieteiktu ikvienam, kurš meklē aizdevumu, sazināties. Lfdsloans@outlook.com.WhatsApp ... + 19893943740.

    AtbildētDzēst